4Kids Theater

Onze regisseuse: Els Groosjohan

We hebben dit jaar gekozen voor een magisch, avontuurlijk boek: "Het betoverde land achter de kleerkast" van C.S. Lewis. Dit verhaal maakt deel uit van de kronieken van Narnia. Het is een sprookje waar goed en kwaad tegenover elkaar staan, maar waarbij het goede overwint. Het sprookje is aangepast voor kinderen van de basisschool.
We gaan de avonturen volgen van Peter, Susan, Edmund en Lucy. Zij komen in het land Narnia terecht waar de Witte Tovenares de macht heeft. Het is daar altijd winter, maar geen kerstfeest. Kun jij je voorstellen dat het nooit Kerstmis zou worden? Dan verschijnt Aslan de Leeuw, de Koning van Narnia, en wat er dan gebeurt...? Kom op 6 of 7 april naar de voorstelling kijken, dan kun je het met eigen ogen zien! Je zult er geen spijt van krijgen.
Dit jaar kunnen we weer rekenen op de hulp van veel mensen, die onmisbaar zijn om de voorstelling tot een geslaagd evenement te maken: ons Productieteam. Ook onze Sponsoren hebben we hard nodig om het financiele plaatje rond te krijgen. Heel hartelijk bedankt allemaal. Mede door jullie kunnen de kinderen (en volwassenen) genieten van de prachtige voorstelling van: "Het betoverde land achter de kleerkast!"